19 Nisan 2016 Salı

Buğday Üretiminde Etkin Mikroorganizma Kullanımı ( EMA PLUS )


  • Köklerin hızlı tesisini sağlar ve kök gelişimini teşvik eder
  • Bitki yüksekliği ve  gövde yaş ağırlığında artış sağlar
  • Atmosfer azotunu fikse ederek  bitki boyu ve kardeşlenmeyi artırır 
  • Organik atıklar ve kalıntıları parçalar hızlı gelişmeyi teşvik eder
  • Toprak kökenli patojenleri ve fungal hastalıkları baskılar, toleransı artırır
  • Bitki besin maddelerinin yarayışlılığını arttırır ve dönüşümlerini sağlar
  • Pestisitler de dahil olmak üzere toksik etki yapan bileşiklerin bozunumunu sağlar
  • Antibiyotik ve diğer biyoaktif maddeleri üretir
  • Bitkilerin alabileceği basit organik molekülleri üretir
  • Ağır iyonları bağlayarak bitkilerce daha az alımını sağlar
  • Çözünemeyen besin kaynaklarını çözünür hale getirir
  • Polisakkarit üreterek toprak agregasyonunu artırır
  • Toprak Ph dengesini sağlamak için çalışır
  • Antioksidan etkisiyle bitkinin strese girmesini engeller
  • Fotosentez yapma kapasitesini yükseltir
  • Güçlü sürgün, kaliteli ve bol ürün verimini sağlar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder