Seracılıkta Etkin Mikroorganizma Kullanımının Faydaları
*Kalibrasyon uyumu sağlar
*Verim artar
*Bakteri ve haşeret uzaklaştırır,hastalığı engeller
*Çürümeyi engeller
*Doğal ürün alımını sağlar
*Kalıntı olmaz,satışta öncelik sağlar
*Organik üretim
*Ürünün raf ömrünü uzatır
*Kök gelişimini sağlar
*Toprak ısısını arttırır
*Bitkilerin ihtiyaç duyduğu C, N, P, S, Fe, Mg gibi elementleri kullanılabilir forma çevirir
*Toprak PH seviyesini dengeler
*Toprağın su tutma kapasitesini arttırır
*Antioksidan etkisiyle bitkinin strese girmesini engeller
*Bitkinin fotosentez kapasitesini yükseltir
*Topraktaki patojenleri bastırır
*Filizlenmeyi,çiçeklenmeyi,meyve vermeyi ve olgunlaşmayı teşvik eder
*Kalibrasyon uyumu sağlar
*Verim artar
*Bakteri ve haşeret uzaklaştırır,hastalığı engeller
*Çürümeyi engeller
*Doğal ürün alımını sağlar
*Kalıntı olmaz,satışta öncelik sağlar
*Organik üretim
*Ürünün raf ömrünü uzatır
*Kök gelişimini sağlar
*Toprak ısısını arttırır
*Bitkilerin ihtiyaç duyduğu C, N, P, S, Fe, Mg gibi elementleri kullanılabilir forma çevirir
*Toprak PH seviyesini dengeler
*Toprağın su tutma kapasitesini arttırır
*Antioksidan etkisiyle bitkinin strese girmesini engeller
*Bitkinin fotosentez kapasitesini yükseltir
*Topraktaki patojenleri bastırır
*Filizlenmeyi,çiçeklenmeyi,meyve vermeyi ve olgunlaşmayı teşvik eder
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder